קציצות סלמון בקארי צהוב חרפרף טעים שאין לתאר- חצי קילו סלמון טרי קצוץ (לא טחון למרות שאפשר) צרור כוסברה+חופן עלי בזיליקום+שני גבעולי בצל ירוק+3 שיני שום+פלפל צילי חריף וחתכת שורש ג’ינג’ר -לטחון במעבד מזון ולהוסיף לקערה עם הסלמון. להוסיף כף גדושה קורנפלור כף גדושה חמאת בוטנים כף שמן שומשום מלח פלפל לערבב היטב-ליצור קציצות-לטגן במעט שמן זית משני הצדדים. לשפוך מעל הקציצות רוטב שמורכב מ-שתי כפות משחת קארי צהוב (ממליצה על הפיל הכחול) ,וכוס חלב קוקוס (ממליצה לטחון במעבד מזון לרוטב חלק). לנענע את הסיר כך שהקציצות יצופו ברוטב..להוסיף מעל שתי כוסות שעועית עדינה קפואה ולבשל עם מכסה סגור אש בינונית רבע שעה. לנענע הסיר מדי פעם.
Comments