״תעשי מחסן מתכונים״ הוא אומר לי…
אני?מחסן?!בקושי מזווה אני מתפעלת…
אז מסתבר שזה המתכון האחרון לשבועיים הקרובים
לא,לא קרה משהו דרמטי….אנחנו רק נוסעים לחופשה
רבת מתבגרים….אל תשאלו-שני חאטיירים על ארבעה מתבגרים…wish me luck איך שאומרים …
עכשיו אם אני אומרת שזה מתכון להתעלף,אתם חייבים להאמין לי!!!
קציצות סלמון בקארי מנגו להתחרפן
חצי קילו סלמון טרי
צרור כוסברה
בצל ירוק
שו שום
שורש ג’ינג’ר
כל הנ״ל טחונים במעבד מזון (אפשר בפולסים )
מעבירים לקערה ומוסיפים-
כף גדושה חמאת בוטנים
כף שמן שומשום
מלח ופלפל
כף קורנפלור
ולשים היטב.
מחממים מעט שמן זית במחבת וסוגרים את הקציצות משני הצדדים.
לקארי מנגו-
מנגו אחד (שני הלחיים מספיקות)
כפית מחית קארי צהוב
חצי כוס חלב קוקוס
חצי כוס מים
שתי כפות מייפל טבעי
לבלנדר
לשפוך על הקציצות
בשלב הזה אפשר להוסיף שלוק מים (אם נדרש)
מוסיפים את פרחי הברוקולי הקטנטנים
מלח ופלפל
סוגרים מכסה ומנערים
מבשלים כחמש דקות
מוסיפים חופן נדיב מאוד של רצועות מנגולד
סוגרים סיר-מנערים
מבשלים עוד דקה גג.
מגישים למד אורז/קינואה/פירה
מומלץ בליווי מנגו טרי שהרי אז זה ביס חלום!
Comments