קציצות כל טוב הארץ ציק צאק בנינגה-במיוחד בימים האלה שמתארחים ומארחים נון סטופ נון סטופ 🙄🙄
מלא ירק לא משנה איזה
למשל -מנגולד,תרד,באקצוי,קייל,בצל ירוק,עשבי תיבול מה שבא-כל מה שנדחס בנינגה(זו הכמות)
שלוש כפות עדשים כתומות שהשרתי במים לפחות שעה לפני
ארבע כפות גדושות שיבולת שועל
שתי קופסאות טונה מסוננות
ביצה,שתי כפות שמן זית,מלח ופלפל-תבלנדרו ככה בפולסים שלא יצא מרק…
צרו קציצות-(מי שרוצה שידרוג נחמד-שיצפה הקציצות בפשתן טחון)
הניחו על תבנית-זלפו שמן זית-דחסו לתנור לעשרים דקות על חום של 180 מעלות..
צעד אחד בדרך לחזל״ש תזונתי!!
Comments