top of page

קציצות טופו אפויות

קציצות חלבון לשבוע טוב…. מגיע לנו!


זו גרסא טבעונית ומעולה לקציצות טונה.


מצרכים:


קוביית טופו 300 גרם טעם טבעי מרקם קשה-סחוטה מנוזלים ומפוררת דק.

ראש ברוקולי חלוט עד ריכוך

ארבע כרישות ושלושה גבעולי בצל ירוק פרוסים וחולטים.


**מתחילים בחליטת הברוקולי כי לוקח לו יותר זמן להתרכך-ואליו מוסיפים את הבצלים לחליטה קצרה.


מסננים, מצננים וסוחטים היטב מנוזלים.


בקערה מערבבים-

טופו, ירק

שתי כפות גדושות שיבולת שועל (דקה או עבה)

או שתי כפות קמח שקדים

כפית גדושה מאוד חרדל.

אפשר כפית מיונז -טבעוני או רגיל.

מלח ופלפל.


טועמים ומתקנים תיבול.

קורצים קציצות יפות ומצפים בזרעי פשתן טחונים (אני טוחנת זרעי פשתן לקמח בנינגה)

או-פירורי לחם.


מעבירים לתבנית מעל נייר אפייה-מרססים במעט שמן זית


אופים על טורבו 180 מעלות כחצי שעה.


תנסו 💜





 
 

Comments


bottom of page