קציצות חלבון לשבוע טוב…. מגיע לנו!
זו גרסא טבעונית ומעולה לקציצות טונה.
מצרכים:
קוביית טופו 300 גרם טעם טבעי מרקם קשה-סחוטה מנוזלים ומפוררת דק.
ראש ברוקולי חלוט עד ריכוך
ארבע כרישות ושלושה גבעולי בצל ירוק פרוסים וחולטים.
**מתחילים בחליטת הברוקולי כי לוקח לו יותר זמן להתרכך-ואליו מוסיפים את הבצלים לחליטה קצרה.
מסננים, מצננים וסוחטים היטב מנוזלים.
בקערה מערבבים-
טופו, ירק
שתי כפות גדושות שיבולת שועל (דקה או עבה)
או שתי כפות קמח שקדים
כפית גדושה מאוד חרדל.
אפשר כפית מיונז -טבעוני או רגיל.
מלח ופלפל.
טועמים ומתקנים תיבול.
קורצים קציצות יפות ומצפים בזרעי פשתן טחונים (אני טוחנת זרעי פשתן לקמח בנינגה)
או-פירורי לחם.
מעבירים לתבנית מעל נייר אפייה-מרססים במעט שמן זית
אופים על טורבו 180 מעלות כחצי שעה.
תנסו 💜
Comments