top of page

קציצות טונה כרישה

קציצות טונה וכרישה ותרד… תוסיפו לכרישה גם תרד… כי זה טעים וירוק.

וכפית מיונז וכפית חרדל- אמאל’ה, זה שיחוק.


מצרכים-


חמש כרישות יפות וקצוצות

חופן עלי תרד חתוכים לרצועות

שתי קופסאות טונה מסוננות היטב

ביצה אחת

שתי כפות קמח שקדים או שיבולת שועל

כפית מיונז

כפית חרדל

מלח ופלפל


לציפוי-פשתן טחון (אפשר לטחון בקלות בנינגה-מוסיף המון)

את הכרישה והתרד מרככים כמה דקות בודדות בסיר עם מים רותחים-מסננים, מצננים וסוחטים היטב מנוזלים.


מערבבים את כל חומרי הקציצה היטב

מקצצים קציצות בגודל יפה -מצפים בפשתן הטחון ופוחסים מעט.


מעבירים לתבנית אפיה-מרססים מעט שמן זית-אופים בתנור על טורבו 180 מעלות כעשרים דקות.


אוכלים בלאפה/פיתה/או סתם ככה קר מהמקרר עם מלפפון חמוץ …. תזכרו!!!






358 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Commentaires


bottom of page