קציצות טונה וכרישה ותרד… תוסיפו לכרישה גם תרד… כי זה טעים וירוק.
וכפית מיונז וכפית חרדל- אמאל’ה, זה שיחוק.
מצרכים-
חמש כרישות יפות וקצוצות
חופן עלי תרד חתוכים לרצועות
שתי קופסאות טונה מסוננות היטב
ביצה אחת
שתי כפות קמח שקדים או שיבולת שועל
כפית מיונז
כפית חרדל
מלח ופלפל
לציפוי-פשתן טחון (אפשר לטחון בקלות בנינגה-מוסיף המון)
את הכרישה והתרד מרככים כמה דקות בודדות בסיר עם מים רותחים-מסננים, מצננים וסוחטים היטב מנוזלים.
מערבבים את כל חומרי הקציצה היטב
מקצצים קציצות בגודל יפה -מצפים בפשתן הטחון ופוחסים מעט.
מעבירים לתבנית אפיה-מרססים מעט שמן זית-אופים בתנור על טורבו 180 מעלות כעשרים דקות.
אוכלים בלאפה/פיתה/או סתם ככה קר מהמקרר עם מלפפון חמוץ …. תזכרו!!!
Comments