קציצות טונה נגד עצבים עוד לא היו פה..
אין סיטואציה מעצבנת שסיר כזה לא יפתור ברגע…עשרים דקות מקצה לקצה וקיבלתם נחמה…
שלוש קופסאות טונה שימורים מסוננות היטב!!! (שמן או מים) שתי ביצים,שלוש כפות שיבולת שועל דקה,כוסברה קצוצה,מלח ופלפל. יוצרים קציצות ומצפים בפירורי שיבולת שועל(טוחנים שיבולת קלות במעבד מזון!!קלות!!)ומערבבים פנימה כף פפריקה ומעט שום גבישי. מניחים בצד. רוטב- בצל פרוס , פרוסות פלפל חריף וכמה שיני שום פרוסות. מטגנים את הבצל והפלפל עד שקיפות של הבצל ומוסיפים את השום הפרוס.. מוסיפים עוד מעט שמן למחבת ומטגנים את הקציצות(עד השחמה קלה מכל צד) מכינים רוטב בכלי נפרד-כוס וחצי מחית עגבניות חלקה (השתמשתי ב mutti ) + כף גדושה רסק עגבניות +חצי כוס מים) מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ושופכים על הקציצות(אפשר להוסיף מים במידת הצורך) מביאים לרתיחה מוסיפים צרור כוסברה/פטרוזליה ופרוסות לימון מנמיכים להבה ומבשלים כרבע שעה עם מכסה סגור ♥️
Comentarios