קציצות הזהב…מה אומר? כולנו פה בתהליך חזל״ש עצבני
מסתבר שאכלנו יותר מדי פאד תאי בתאילנד….
אז יש פה קציצות עוף,קייל ,ירוקים,שיבולת שועל
רכות כמו לא יודעת מה…
קל קל קל
עלי קייל (כמה שרוצים)
שני ענפי בצל ירוק
שלוש שיני שום
כוסברה
שני ענפי סלרי
טחונים במעבד מזון בפולסים
חצי קילו עוף טחון
הירק הטחון
תפוא קטן מבושל ומעוך
כף קורנפלור
שלוש כפות שיבולת שועל דקה
שתי כפות שמן זית
תיבול-מלח,פלפל,חצי כפית כורכום,כפית שטוחה ראס אל חנות .
לערבב היטב.
ליצור כדורים (בידיים רטובות)
להניח על נייר אפייה
להשפריץ שמן זית
לאפות טורבו 180 כרבע שעה להתייצבות.
להכין רוטב-
בצל פרוס דק
הוספתי ארטישוק ירושלמי שעכשיו הוא בעונה
כוס פול ירוק (קפוא)
פרוסות דקיקות של ליים
שתי כוסות מים
מלח,פלפל,כורכום
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כעשר דקות
מכסה סגור.
מוסיפים את הקציצות האפויות לעוד ארבעים דקות
חשמל!!!
Comments