קציצות דג אמנון ישראלי טרי -רק טוב יצא לכם מזה…
גם דג בשרני וטעים
גם מחיר סבבה
גם עשיר בויטמין D
קחו-סידרתי לכם אחלה מנה לחג-
400 גרם אמנון ישראלי טרי ללא עור קצוץ (לא טחון)
ארבע פטריות פורטובלו או שמפניון
חצי צרור כוסברה
חופן עלי בזיליקום
שלושה גבעולי בצל ירוק
שתי שיני שום
חצי פלפל צילי אדום
את הירקות לטחון בפולסים במעבד מזון (או לקצוץ ביד)
לערבב בקערה-
דג,ירקות טחונים,כף קורנפלור,מלח ופלפל לפי הטעם ושתי כפות חלב קוקוס -לערבב היטב .
ליצור קציצות ולטגן במעט שמן זית משני הצדדים.
להוסיף למחבת פטריות (שתי סלסלאת) אפשר סוגים שונים
לשפוך מעל הפטריות תערובת של שמן זית (כשלוש כפות) ושן שום כתושה ..לערבב במשך דקה.
לשפוך 3/4 כוס חלב קוקוס (או יותר לפי הטעם)
להוסיף מעט מלח
ולהוסיף חופן נדיב של תרד בייבי
לסגור סיר ולבשל כעשר דקות על אש בינונית.
להגיש למד אורז/קינואה/פירה
גן עדן💜
Comments