top of page

קציצות דגים

קציצות דגים...

זה רק נראה ביג דיל

זה ממש לא ביג דיל

זה אפילו קליל באופן מפתיע..

אז הפעם הלכנו על דג אמנון טרי

אמנון ישראלי טרי הוא אחד המקורות הטובים ביותר לצריכה של ויטמין D. בנוסף, האמנון הוא מקור איכותי לחלבון, הוא דל בשומן ובנתרן ולכן מהווה רכיב תזונה מצוין.


באופן כללי תמיד מעדיפה דגים טריים

הבדל של שמיים וארץ בין טרי לקפוא (נקודה סוף פסוק)


אז מה היה לנו פה?


במעבד מזון-

צרור פטרוזליה וכוסברה

ארבע שיני שום

חתכת פלפל חריף

חתכת ג’ינג’ר טרי


בקערה

קילו אמנון טרי חתוך קוביות

תערובת ירוקים שטחנו

כף גדושה קארי ירוק

שלוש כפות סויה

כף שמן שומשום

צילי גרוס

בשלב הזה אפשר לטעום-אם חסר מלח אפשר להוסיף (אנחנו לא הוספנו)

שתי כפות קורנפלור

לערבב היטב היטב היטב היטב


ליצור קציצות שמנמנות

לצפות במעט קורנפלור


סיר סוטאז׳ עדיף נון סטיק משומן במעט שמן זית לטיגון וסגירה...

כשהקציצות משחימות קלות משני הצדדים

יוצקים לאותו סיר ממש ככה על הקציצות -רוטב המורכב מ-קופסא חלב קוקוס,כף גדושה חמאת בוטנים,סויה ושמן שומשום

שופכים ומביאים לרתיחה.

על אש בינונית -נמוכה בערך 20 דקות-מדי פעם לשקשק את הסיר.

חמש דקות לפני סוף הבישול ,לפזר בנדיבות חופן עלי תרד/מנגולד/קייל או כל ירק אחר(אופציונלי)

להגיש עם אורז/קינואה/פירה כרובית.


זה הסיר הלא ביג דיל שלי והוא נכנס לפנתאון המנות השוות.

הוא טעים בצורה מזעזעת/ברמה של מסעדה ועוד כל מיני ביטויים של אמא שלי




















480 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentários


bottom of page