top of page

קמח שקדים, קמח שיבולת שועל וקמח עדשים במילוי גבינת תבור

אני השתמשתי בקמח שקדים,בקמח שיבולת שועל ובקמח עדשים-(השניים הראשונים הכי מוצלחים אגב..עניין של טעם:)).


בכל אופן השתמשתי בגבינת תבור שהיא גם דלת שומן וגם מצויינת למאפים(מתוקים או מלוחים)

אז לקחתי כוס מכל קמח ואליו צירפתי חצי חבילת תבור-כפית אבקת אפיה-שתי כפות שמן זית-מלח-שום גבישי -ואיזה תבלין מיובש(לא חובה)

ערבבתי את הבצק והכנסתי למקרר להתגבשות של חצי שעה)


הגבינה הופכת את הבצק לרך וגמיש(גם אם הוא מתפורר קל לעבוד איתו) לוקחים חתכת בצק-מעמיסים עליו זית ומעליו הוא חתכת בצק-מכדררים והנה יש בית לזית!!

מברישים בביצה-שומשום/קצח

ולתנור על 180 חצי שעה בערך.


96 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page