top of page

קיצ׳רי קינואה ועדשים טעימה

קיצ׳רי קינואה ועדשים טעימה לאללללה.


אז ככה:

כוס קינואה לבנה

כוס עדשים כתומות

שתיהן שטופות ,מסוננות ומיובשות!


שיני שום פרוסות -כמה שיותר-אפילו ראש

פפריקה מתוקה, כמון, כורכום ,מלח ופלפל.


את השום נטגן קלות מאוד בשמן זית ונוסיף מיד את התבלינים:

כפית פפריקה מתוקה

כפית כמון

חצי כפית כורכום

נערבב ונפתח את התבלינים בשמן.


נוסיף את הקינואה והעדשים…

נערבב בשמן עד צריבה קלה של הקינואה והעדשים.(דקה ערבוב של הכל ביחד)


נוסיף 2.5 כוסות מים רותחים (אותה כוס שאיתה מדדתם את הקינואה והעדשים) נוסיף מלח ופלפל נכסה סיר ונבשל 22 דקות על אש בינונית/נמוכה.


בתום הבישול - נשאיר מכסה סגור, אש כבויה לעוד רבע שעה לפחות.


ואז פותחים ופותחים עם מזלג…וקוצצים סלט….חכו לי בערב..נאכל יחד.


תהנו ביי❤️




991 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page