לא לא.זה לא עניין של מה בכך שמתחסלים פה סירי קינואה בזה אחר זה….אבל יצא סיר פגז!!!
אז הנה-
קודם כל איך מבשלים קינואה אחת אחת?
כמו שמבשלים פסטה
מרתיחים מים בסיר,מוסיפים מלח-כשרותח שופכים כוס קינואה-מבשלים בביעבוע 18 דקות.
מסננים היטב (משאירים כמה דקות במסננת מעל הכיור)
פילה עוף-
חותכים פילה עוף לקוביות ומתבלים-
שתי כפות שמן זית
כפית גדושה פפריקה מתוקה
כפית מחוקה אבקת קארי
רבע כפית כורכום
מלח ופלפל
מערבבים.
ירקות (הכל קצוץ דק)
בצל
גבעול סלרי כולל עלים
ארבע שיני שום
גזר מגורר או קצוץ דק
כוס אפונה עדינה קפואה.
מחממים שמן זית בסיר רחב
מטגנים את פילה העוף כדקה-עד שמשנה צבע
מוסיפים את הירקות ומערבבים עם העוף כארבע דקןת בערך.
מוסיפים לסיר את הקינואה המבושלת ומערבבים הכל ביחד
טועמים ומתקנים תיבול.
מפזרים שמיר או כל עשב תיבול אחר
זהו זהו…זה קל..זו ארוחה מלאה..סופר נפלאה ומזינה
בעיקרררר טעימה נורא.
הי, נראה כמו אחלה מתכון. על איזה כמות של חזה עוף מדובר במנה ? ל רואה שרשום....
בברכה, ליבי.