top of page

קיטו קיש קמח שקדים ,פטריות ורוטב אלפרדו

קיטו קיש קמח שקדים ,פטריות ורוטב אלפרדו של גד ומיד..

קל וטעים משהו פחד…

לקראת שבוע עמוס קחו מתכון-


לקלתית-

שתי כוסות קמח שקדים+שקית א אפייה-לערבב

להוסיף-

שליש כוס חלב קוקוס או שמנת לבישול

כף גדושה רוטב אלפרדו של גד ומיד

לערבב ולהכניס למקרר לחצי שעה (הבצק יתייצב ויהיה נוח לעבודה)


שולפים את הבצק ומשטחים על תבנית פאי משומנת..

כולל על הדפנות ..דוקרים עם מזלג ומכניסים לתנור לאפייה של 10 דקות על 180 עד שהבצק מזהיב ומתקשה.


בינתיים מקפיצים פטריות פרוסות (שתי סלסלאות לא משנה הסוג ) הקפצה בשמן זית של דקה גג -אפשר להוסיף גם שום כחוש ומעט מלח.


מכינים רוטב רויאל-

שצי ביצים גדולות ואת יתרת רוטב האלפרדו-אני חיזקתי בכף נוספת של רוטב פורציני..טורפים לבלילה אחידה(אפשר ביד)

לא צריך מלח-יש כבר בגבינות.


מרכיבים את הקיש כמודגם בסרטון


**ממליצה למרוח שכבת גבינה על הבצק ומעל לפזר את הפטריות**


אופים על 180 כחצי שעה או עד שהקיש זהוב וריחני.






631 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentários


bottom of page