פתות בול בטעם….רק בלי שומן רווי, בלי ערימות של גבינה צהובה וגם ללא גלוטן.
לכבודם של כל אלה שעמדו בתור לנאפיס ביום שישי לפנות בוקר רק כדי לאכול מהזהב הזה.
קניתם שבבי אורז?!
מה צריך?
שקית שבבי אורז.
מעט חמאה /שמן זית או קצת וקצת
גביע קוטג׳
שתי ביצים
אופציונלי-פרוסת גבינה צהובה
חתיכת פטה עיזים/בולגרית.
מרתיחים מים בסיר-מוסיפים למים מלח
מבשלים את שבבי האורז עד ריכוך (שתי דקות כזה) ומסננים.
מחממים מעט חמאה ומעט שמן זית במחבת
מוסיפים את שבבי האורז-צורבים אותם.
מוסיפים גביע קוטג׳ ומערבבים עד שגרגרי הקוטג׳ נמסים.
מוסיפים את הביצים
מערבבים הכל ביחד עד ששבבי האורז מצופים וצורבים.
אפשר להוסיף גבינה צהובה או פטה, זיתים.
וכל תוספת שאתם אוהבים.
אוכלים עם רסק עגבניות
ומתמוגגים על כל ביס!!!
הבטחה!
הי שירי יקרה האם אפשרי להשתמש בשבבי דפי שעועית?