לא חושבת שיש דבר כזה ״אנשים שלא אוהבים פטריות״
ואם יש תייגו אותם פה דחוף-נרפא אותם מההפרעה הזאת.
אז אם אתם מכורים כמוני ואוהבים פטריות בכל מצב-כדאי שתכירו-פשטידת פטריות,מנגולד וכרישה ללא גלוטן-על בסיס האיש עם הכובע והשיער הלבן,זה שכל אחד מכיר-אדון קוואקר.
לא חושבת שיש מי שלא יודע מה זה קוואקר-אבל אם יש אחד כזה שידע שזה מסוג הרכיבים שרצים פה הלוך ושוב ברוב המתכונים..מלא סיבים וערכים תזונתיים,תורם לתחושת שובע,מסמיך ומעשיר מנות ידוע….אוצר!
פשטידה-
פטריות מכל סוג שהוא-לפי העדפה
נניח שלוש סלסלאות או יותר.
צרור מנגולד
כרישה.
הירקות פרוסים יחסית גס כמודגם בסרטון.
נעביר אותם לסיר רחב ונדליק אש-נשפוך מעליהם רבע כוס שמן זית ועוד שלוש שיני שום כתוש-נערבב על אש גבוהה דקה.
ההקפצה קצרה ונועדה להוריד נפח,להעשיר טעם ולרכך מעט.
בקערה נוספת-
שלוש ביצים
כוס קוואקר
רבע כוס חלב כלשהו (השתמשתי בקוקוס )
שקית אבקת אפייה
לערבב היטב.
נאחד בין הבלילה לתערובת הפטריות (אם יש נוזלים-רצוי להיפטר מהם-הקפצה קצרה לא אמורים להיות הרבה נוזלים)
נעביר לתבנית אפייה (השתמשתי באמייל עגולה קוטר 24)
אפשר לפזר שומשום מעל.
משגרים לתנור על חום של 180 (אפיתי במצב טורבו)
לארבעים דקות או עד שהפשטידה שחומה ויציבה.
ממתינים מעט ואז פורסים.
אני אוהבת פשטידות-מלאות מירק,חלבון ופחמימה טובה
וזה מאוזן ומשביע
זהו😽
פרסום בשיתוף @quakeril
Comentarios