פשטידת כרובית כל כך קלה-גם בהכנה וגם בהרגשה
כזאת שאפשר לתקתק בתבנית אחת אפילו בלי להפריד לקערות-פשוט לערבב הכל ביחד וזהו..הייתן פה.
פשטידת כרובית נדירה -
כרובית אחת בינונית מרוככת במים רותחים
שלוש ביצים גדולות
כוס מדידה שיבולת דקה( אפשר קמח שקדים במקום)
שקית אבקת אפייה
חצי כוס חלב כלשהו או שמנת לבישול (השתמשתי בחלב קוקוס)
כוס גבינת קשקבל או פטה 5% או בלי בכלל
לערבב
לסנן את הכרובית המרוככת ,לצנן מעט
לפרק אותה פריסטייל עם סכין (לא למצב פירה)
להוציא את הליבה.
לאחד…
לפזר שומשום
לאפות 180 טורבו כארבעים דקות
לפרוס כשהיא מתקררת מעט ומתייצבת.
חלום
אפשר שיבולת שועל עבה?