top of page

פשטידת ירקות ללא גלוטן

אז לתת להם לנסוע או לא?!?!?

עומר בן 18 עוד לא נסע לאילת לבד….(שמאיה לא תשמע)

במילא האמצעי משתין עלינו בקשת


אז קחו מתכון-


לקט ירקות כלשהו (השתמשתי בלקט מיקס ברוקולי וכרובית)

אני הפשרתי כמה דקות במסננת מעל סיר מים רותחים.

לא חייבים להפשיר אם משתמשים בלקטים קפואים (כי הירקות כבר מבושלים).


בינתיים מקציפה שלוש ביצים וגביע קוטג-כמה דקות עד שנוצרת בלילה אוורירית ,מה שמשפיע על מרקם הפשטידה.


השלב הזה הוא בהחלט לא חובה,אפשר סתם לערבב.


מוסיפים לבלילה חצי כוס מדידה שיבולת עבה או דקה

ושקית אבקת אפייה ומערבבים היטב.


מוסיפים את הירקות

מלח,פלפל וקשקבל מגוררת ומערבבים.


מעבירים לתבנית אפייה על גבי נייר אפייה

מפזרים שומשום

אופים 180 טורבו כארבעים דקות.


ממתינים להתייצבות ופורסים.


זהו😘




2,603 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Kommentare


bottom of page