פשטידה חלומית…חלומית…
ככה אני ממליצה לפתוח את השבוע…
ככה!
היה אומנם משבר קטן עם החזרזירה
אבל הצלחתי להציל חתיכה למחר..זה מה שחשוב!
פשטידת ירקות ירוקים,מנקים,מאפסים…תענוג!
צרור מנגולד חתוך כולל החלק הלבן
חבילה תרד פרוס
שתי כרישות
גבעול סלרי
וגם חצי כרוב פרוס.
את כל הנ״ל חולטים למשך שבע דקות במים רותחים
מסננים ואפילו סוחטים קלות.
מכינים בלילה-
שלוש ביצים גדולות
כוס שיבולת עבה או דקה או בכלל קמח שקדים (כוס מדידה)
שקית אבקת אפייה
רבע כוס חלב כלשהו (השתמשתי בקוקוס)
מערבבים.
מאחדים בין הקערות
מוסיפים מלח ופלפל
ואם רוצים אז גם גבינה כלשהי-אני הוספתי פטה עיזים.
מעבירים לתבנית מעל נייר אפייה-מפזרים שומשום.
אופים על 180 טורבו כארבעים דקות עד שפני הפשטידה שחומים ויפים.
זהו.😘
אשמח לדעת למה לחלוט ולא לשים במחבט לכמה דקות, החליטה שומרת יותר על הערכים התזונתיים? תודה רבה