top of page

פשטידת זוקיני

אחרי החגים כבר כאן…

מה נשאר לנו?!כולה סוכות…אולי גם איזו ארוחה מפסקת..

בקטנה ממש…אז הנה פשטידת כל טוב שיכולה להתאים גם לארוחה מפסקת..גם לארוחה מתחלת (ככה קוראים לה?)

גם לארוחה בסוכה וגם ובעיקר לכל יום חול…


פשטידת זוקיני,כרישה,בצל ירוק ושמיר

ללא גלוטן-

8 זוקיני או קישוא או גם וגם-עם הקליפה

מגוררים בפומפייה


במעבד מזון -בפולסים

חצי צרור שמיר

שתי כרישות(החלק הלבן)

שלושה גבעולי בצל ירוק

שתי שיני שום


זוקיני וירק לסחוט היטב מנוזלים…


להעביר לקערה

זוקיני

ירק

שלוש ביצים לארג׳

כוס וחצי קמח שיבולת שועל (שטחנתם בבית)

(אופציה לקיטו-כוס קמח שקדים)

כפית וחצי אבקת אפייה

רבע כוס שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם


להעביר לתבנית משומנת/מעל נייר אפייה

לפזר שומשום

לאפות על טורבו 180 מעלות עד השחמה והתייצבות

שזה בערך 40 דקות


להמתין רבע שעה עד שחותכים.





882 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page