פשטידת בצלים באה בחשבון?
קיטוגניות?(למרות שאולי אסור בצל בקיטו?)ואמא שלי סתם ממציאה?
אמהות חטובות?אנשים רגילים?
היא פשוט יכולה להתאים לכל מגזר!
השתמשתי בלקטים קפואים של סנפרוסט
שתודה לאל שהם קיימים בגדול..גם זמין, גם מזין וגם מקצר תהליכים משמעותי במטבח.
מה צריך?
לקט של כרישה קפואה
לקט בצל לבן וסגול קפוא
לאדות במחבת עם שמן זית-עד שכל הנוזלים מתאדים (חשוב)
מקערה מערבבים-
שלוש ביצים לארג
כף גדושה מיונז
כף חרדל
כוס ורבע קמח שקדים/שיבולת שועל עבה או דקה
שקית אבקת אפייה.
כשהבצל מוכן וללא נוזלים מערבבים הכל ביחד
מוסיפים מלח ופלפל
מעבירים לתבנית
מפזרים שומשום
אופים 180 טורבו כארבעים דקות..או שהפשטידה שחומה ויציבה.
בתאבון😍
מה גודל התבנית שבה הכנת את פשטידת הבצל?