top of page

פרגיות, קינואה ומלא מלא ירק בסיר אחד

איזה שקיעות מטורפות יש בימים האחרונים…


כתומה כזאת… הלוואי וכל הכתומים יחזרו כבר הביתה 🧡.

ארוחה שלמה ומושלמת בסיר אחד

פרגית,קינואה ומלאאא ירק.



מצרכים:


סטייק פרגית-אני השתמשתי בשלושה סטייקים שחתכתי לחתיכות (כל סטייק לארבע חתיכות).

ירק-מכל הבא ליד (שני עלי מנגולד גדולים,חופן עלי תרד,חצי צרור כוסברה ,חצי צרור פטרוזיליה,בצל ירוק,גבעול סלרי)


את הירק טחנתי במעבד מזון וסחטתי מנוזלים.



מעבירים את הפרגיות לקערה ומתבלים-

כף גדושה סילאן

כפית אבקת קארי

חצי כפית כורכום

כף שמן זית

מלח ופלפל

מערבבים היטב.



בקערה נפרדת

מערבבים ירק טחון וכוס קינואה יבשה .

מתבלים במלח ופלפל וכף שמן זית ומערבבים.



מחממים שמן זית בסיר רחב

צורבים את הפרגיות משני הצדדים.

משטחים מעל את תערובת הקינואה והירק

מוסיפים כוס וחצי מים רותחים (אותה כוס שאיתה מדדתם את הקינואה).

מבשלים על אש נמוכה כ-25 דקות

עם מכסה סגור.


משאירים עוד 15 דקות!!! אש כבויה סיר סגור לפני שאוכלים.



🧡






2,089 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


יצא צרחות !!! אליפות !!

Like
bottom of page