פסטת עדשים,ים פטריות,ערמות של תרד טרי ומעט חלב קוקוס
- Udi Katz
- 13 בנוב׳ 2022
- זמן קריאה 1 דקות
פסטה בסיר אחד
או כזאת שמתבשלת ברוטב של עצמה...(רק שלא יתבעו אותי על הפרת זכויות יוצרים;))
היא אחלה פתרון מהיר ובעיקר טעים בצורה מזעזעת..
פסטת עדשים,ים פטריות,ערמות של תרד טרי ומעט חלב קוקוס..מה רע?
נתחיל בטיגון של ארבע שיני שום כתוש במעט שמן זית-טיגון קליל שהשום לא ישרף..
נוסיף מלא פטריות (אפשר ערבוב של כמה סוגים ) ונערבב במשך מספר דקות.
נוסיף פסטה ישירות מהשקית (לא מבושלת) ונערבב
❤️❤️ הערה חשובה-הפסטה שאני משתמשת בה מגיעה בשקית של 250 גרם..רב הפסטות מגיעות בשקית של 500 גרם-אז שימו לב,נוזלים בהתאם!!!
נוסיף כוס ורבע מים-חצי כוס חלב/קרם קוקוס(הנוזל אמור להגיע עד קו הפסטה)
נתבל במלח ופלפל ונביא לרתיחה
נוסיף חופן או שניים עלי תרד טריים ונערבב
נחליש להבה ונבשל עד שהפסטה מוכנה.
נכבה את האש ,נסגור את הסיר
וניתן לתבשיל לנוח כ -10 דקות שיעשו לו פלאים...
Enjoy your self 🧡



Comments