top of page

פסטת נסיכות

טוב זו היתה ארוחת הערב הקבועה אצלנו כשהילדים היו קטנים…למה?

קודם כל בגלל הטעם ואז בשל קלילות ההכנה. אין פה אף לא גרגר אחד של גבינה צהובה - רק קוטג׳…ידעתם שקוטג׳ מקבל תכונות של גבינה צהובה בחימום?


הפעם הוספתי למנת הילדות הזאת טוויסט ורדרד ומלא בערכים תזונתיים…

כמי שלא מרבה להשתמש בסלק טרי במטבח-אך מנגד תמיד שמחה לנצל את יתרונותיו -זה פתרון מעולה בשבילי.


בקובייה אחת של בריאבוע סלק של יכין יש ריכוז נאה מאוד של ליקופן, שהוא נוגד חימצון עוצמתי במיוחד.

הקוביות טבעיות לגמרי, הוקפאו בתהליך ייחודי ששומר על הערכים התזונתיים בצורה הכי טובה.


אז הנה יצרנו פסטה נסיכות-על אותה דרך אפשר להשתמש בקוביית בריאבוע קייל או ספירולינה כדי ליצור פסטת גיבורי על.


בתמורה קיבלתם-סיר קל, טעים, מלא ערך וילדים מבסוטים לאללה.


מה צריך?


פסטה כלשהי מבושלת במי מלח לפי הוראות יצרן-ומסוננת היטב.

מחזירים אותה לסיר-מוסיפים חתיכת חמאה-גביע קוטג׳ מדליקים את האש -חום נמוך ומערבבים עד שהקוטג׳ נמס ונהיה עם קורים כשל גבינה צהובה.


לפסטת נסיכות -מוסיפים בריאבוע סלק של יכין לפסטת גיבורי על מוסיפים בריאבוע ספירולינה או קייל.


ערבוב קצר-וזהו….לכו תפרקו את הסיר.


מי שחושש מטעם דומיננטי-לא ולא ולא.


זהו ביי 😘


בשיתוף @yachin.co.il




244 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page