טוב רוצים להתחיל שבוע ירוק?!
אז פסטו תרד ללא שמן מפתיע לאללה.
מה צריך?
- תרד-השתמשתי בקופסא של תרד גוליבר- אפשר כל תרד אחר או צרור יפה של מנגולד.
- ארבע שיני שום
- שש אגוז מלך טבעי (או כל אגוז אחר)
- חצי קובייה פטה עיזים או רגילה או גביע קוטג׳.
-את התרד פורסים ואז שוטפים ואז חולטים חצי דקה במים רותחים ומיד מסננים (אני מעדיפה לחלוט כי התרד נטחן למרקם חלק)
- במעבד מזון טוחנים-
תרד חלוט ומסונן
שום, אגוזים
פטה/קוטג.
מערבבים עם פסטה שבושלה מראש -במים עם מלח(עדשים או רגילה) מומלץ לשמור חצי כוס ממי בישול הפסטה ולערבב עם הרוטב והפסטה עד איחוד.
הערבוב מתבצע באותו סיר בו בושלה הפסטה על אש בינונית עד איחוד.
טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך (הפטה מלוחה כאמור)
זה הכל…מתכון קצר, קל וטעים!!!
**כמה פסטו לערבב? כמה שבא לכםפסטו שנשאר אפשר לשמור במקרר.❤️
Komentarze