מי שמתגעגע למנת פסטה עסיסית וגם אוכל קטניות זה בול בשבילו…
מה שיש לי פה זה פטריות מלך היער ושינוקי (ככה קוראים להן?)
פרוסות כמו בסרטון..
חבילת טופו חומוס קוביות
זוקיני אחד קוביות
ארבע שיני שום
250 גרם פסטה עדשים או כל פסטה אחרת
שמן זית (כמהין במקרה שלי)
חופן נדיב תרד בייבי
עלי בזיל לקישוט
את הפטריות נניח על מחבת חמה
מעליהן נשפוך שמן זית רבע כוס+ שום כתוש-מערבבת שמן ושום ביחד ושופכת מעל הפטריות…מערבבת איזה חצי דקה חום גבוה
מוסיפה זוקיני +טופו וצורבת (כמו בסרטון) הטופו מקבל צבע של תפוא צרוב)
כשזה קורה מוסיפה את הפסטה המבושלת (מראש)
וחופן נדיב ממש של תרד בייבי
מקפיצה הכל ביחד איזו חצי דקה -מתבלת במלח ופלפל ובעוד שמן זית כמהין…
סיימתם סיפור
שדרוג היסטרי-
פטה עיזים מגוררת..
Comments