top of page

פסטה, דלעת מקורמלת תרד וקינמון

פסטה,דלעת מקורמלת,תרד,שמנת צמחית של אלפרו ו…קינמון …שילוב הורס הורסני!!!


חתכתם דלעת לקוביות ביס(לא קטנות מדי)

טיגנתם במעט שמן זית עד צריבה יפה (כמודגם בסרטון) עניין של כמה דקות-כשהדלעת צרובה מוסיפים לה כף מייפל טבעי/כפית סוכר חום ומערבבים עוד דקה.

מוסיפים קרטון אחד קטן שמנת לבישול/חלב קוקוס של אלפרו

וכף שיבולת שועל להסמכה..ו…רבע כפית קינמון

ואז-

חצי חבילת פסטה ללא גלוטן (250 גרם)

וכוס מים (יתכן ותצטרכו להוסיף עוד מעט מים בהמשך)

תיבול-מלח,פלפל.

סוגרים סיר ומנערים (כדי שהדלעת לא תהפוך לפירה)

מבשלים עד שהפסטה רכה (שזה בערך עשר דקות) ואם חסרים מים אז מוסיפים עוד קצת מים!(אבל קצת שלא יהיה מרק)

כשהפסטה כבר מוכנה מעמיסים מעליב לתוך הסיר מלא תרד בייבי,סוגרים מכסה ומשקשקים לעוד דקה.

מכבים אש,ממתינים חמש דקות עם מכסה סגור

זהו…גן עדן


**אם מכינים פסטה בכמות גדולה יותר -יש להוסיף מים בהתאם.



99 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page