top of page

פלאפל קינואה ועדשים כתומות

המתכון הראשון שעלה פה אי פעם-פלאפל קינואה!!! איזו דרך הוא עבר איתי…חייבת לו הרבה.


מאז הוא גם הפך להיות אחד המתכונים הכי פופולרים בעמוד-הרבה מכינים, הרבה מתייגים.


אז החלטתי כמחווה של רצון טוב-לעשות לו סרטון חדש… ואם כבר אז להוסיף גם עדשים כתומות.


מצרכים:

חצי כוס קינואה לבנה שטופה

חצי כוס עדשים כתומות שטופות אני מבשלת אותן כמו פסטה-מרתיחה מים בסיר עם מלח וכשהמים רותחים מוסיפה את הקינואה והעדשים לבישול של 20 דקות.(בישול בביעבוע עדין) ומיד מסננת-נותנת לקינואה ולעדשים להתייבש ולהתקרר מעט.


במקביל- טוחנת ירק- הרבה ירק, מה שבא… כל פעם זה משתנה בהתאם למה שיש בבית.


הפעם השתמשתי בצרור כוסברה

מספר עלי מנגולד

מספר עלי קייל

כרישה

פלפל ירוק חריף

שלוש שיני שום טוחנת דק וסוחטת מנוזלים.


בקערה מערבבת-קינואה ועדשים

ירק

ביצה גדולה

מלח

פלפל

כפית כמון.


יוצרת קציצות-מניחה על נייר אפייה מעל תבנית-מרססת שמן זית.


אופה-טורבו-180 כחצי שעה.


תכינו?!?


מתכון ללאפה כוסמת יעלה בנפרד😍





1,432 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page