שמעו איזו פיתה…איזה פלאפל…איזו טחינה
קודם כל פלאפל כרובית מפוצץ ירק..אפוי,ללא גלוטן
טעים מפחיד…ואז טחינה בבקבוק לחיץ ממרכיב אחד-שומשום בטחינה עדינה שמאפשר לאכול ככה מהבקבוק (בלי לערבב עם מים וגם בלי להיחנק…)
פתרון פגז לאנשים עובדים/לומדים וכאלה שעושים משהו בחיים שלהם..
פלאפל כרובית-
כרובית אחת בינונית חלוטה עד רכות נגיסה (לא יותר מדי)
ירק משתנה-אני השתמשתי בכוסברה,בצל ירוק,סלרי,פלפל צילי,שום.
כל אלה טחונים במעבד מזון בפולסים.
(אם מצטברים נוזלים-מומלץ לסחוט)
מעבירים לקערה-
מוסיפים ביצה אחת גדולה
מלח,פלפל,כפית כמון
שלוש כפות שמן זית
יוצרים כדורים,מרססים כל כדור בשמן זית ואופים
טורבו 180 כחצי שעה.
עכשיו אפשר לקחת בקופסא לכל מקום
עם איזה שתי פיתות כוסמין
ירקות
טחינה מעודנת בבקבוק לחיץ
(כל הזמן חשבתי שזה ממרח טחינה מוכן כבר)
אז לא!!וזה פצצה!
וזהו💖
בשיתוף @baracke.il
Comments