top of page

פיש... חסה, קווי/מנגו ושות׳

טוב…זאת באמת ארוחה שמתקתקים

כי כולה יש פה דג שעשר דקות גג והוא מוכן…לצד אוסף ירקות,פירות ועשבי תיבול טריים….ורוטב חלום…

אבל….תקשיבו זאת מנה מעולה לחג!!


400 גרם פילה לברק ללא עור חתוך לרצועות


אצבעות דג בציפוי פנקו מוגשות בסירות חסה -

400 גרם דג לבן ללא עור, חתוך לאצבעות


תיבול הדג-

1 כף קורנפלור

2 כפות רוטב צ’ילי מתוק

1 כף מיונז

1/2 כפית שום גבישי

1/4 כפית אבקת זנגביל

מלח ופלפל לפי הטעם

לערבב


ציפוי -

כוס פירורי פנקו (אופציה ללא גלוטן - כוס קמח שקדים + כף גדושה של פפריקה מתוקה)

מצפים את הדג ומטגנים משני צדדיו

(אופציה ללא טיגון - להכניס את הדג לתנור על חום של 180 מעלות למשך 15 דקות, מומלץ להתיז שמן זית על הדג לפני הכנסתו לתנור)


צלחות -

עלי חסה מפורקים (ללאליק/סלנובה/אייסברג)

על גבי עלי החסה נניח קוביות מנגו/קיווי

אצבעות הדג

כוסברה קצוצה

נענע קצוצה

פרוסות צ’ילי חריף

מלפפון פרוס דק

ומעל הכל גרגרי רימון


לרוטב -

3 כפות סויה

1 כף שמן שומשום

1 כך חמאת בוטנים

מעט מים

לערבב היטב לבלילה אחידה.


לוקחים עלה חסה עם כל הטוב הזה-טובלים ברוטב

ושתהיה שנה דבש ❤️







52 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page