פירה כרובית שבתכלס זה כמו פירה תפו״א
גם במרקם וגם מאוד מאוד דומה בטעם.
פירה קיטו ופירה למי שפשוט שאוהב פירה.
☝🏼 הדבר הכי חשוב פה זו צורת הבישול-אידוי!!!
זה אומר מסננת מעל סיר עם מים רותחים
עד שהכרובית רכה!
המים לא!!! נוגעים בכרובית.
זה הטריק ליצירת פירה חלומי.
מה צריך?
כרובית קטנה מפורקת לפרחים
מסננת
סיר עם מים רותחים.
שלב שני -
כרובית רכה
שתי כפות חלב קוקוס/שמנת לבישול/חלב אחר
מלח לפי הטעם
אפשר חתכת חמאה (לא חובה)
למרקם חלקלק -עדיף לטחון במעבד מזון
אבל אפשר גם עם מועך פירה.
זהו…. אחלה תוספת של ירק… אחלה פירה שבעולם!
Comentários