פיצה..פיצה!!!
מי ידע שפיצה משיבולת שועל יכולה להיות כל כך טעימה? ברמה שהילד הבררן שלי בכלל לא שם לב-בחיי!!
חמש פיצות אישיות או שתיים גדולות
חצי קילו שיבולת שועל(שטחנתי לקמח משיבולת שועל דקה)
אני עיבדתי את הבצק במיקסר -
שמתי את הקמח שטחנתי
והפעלתי את המיקסר
תוך כדי הוספתי 350 מל מים בצורה מדודה..
(התחלתי עם 300 מיל מים והוספתי עוד 50 לקראת סוף הלישה)
ארבע כפות שמן זית
שקית אבקת אפייה
כף מלח הימלאיה(או רגיל)
מעבדים לבצק אחיד וגמיש.
מאחדים את הבצק עם הידיים
מחלקים לכדורים(הכנו מהכמות חמש פיצות אישיות).
מרדדים-מכניסים את הבצק לתנור מחומם מראש לעשר דקות או עד שהוא משחים-מוציאים -מוסיפים רסק עגבניות(הכי פשוט mutti +מעט שמן זית+תבלין פיצה+אבקת שום)-מעל מוצרלה וכל תוספת שאוהבים..
מכניסים לתנור חום גבוה (200 מעלות)עוד שמונה דקות או עד שזה נראה לכם מוכן...
וזה טעים בצורה מזעזעת!!ד
וזה מרגיש פיצה!!
בלי שמרים ,בלי התפחות
פיצה👨🏼🍳
Comentários