top of page

פילה עוף רך ועסיסי

ביקשתן-קיבלתן… באיחור של יומיים שוליים. נתחי פילה עוף על הפלנצ׳ה מנה קלה, עתירת חלבון וטעימה לאללה.

פילה עוף זה נתח רך, דל שומן וטעים מאוד-אני מכינה ממנו גם שניצלים (אפשר לאכול בצורתו העבה או למעוך לעובי הרצוי)

יש לו גיד לבן מעצבן -למרות שברוב הקצביות מוכרים אותו כבר נקי (ואם לא-תבקשו…ואם אי אפשר אז תוציאו לבד…לא תתחרטו)


אז מה צריך?

פילה עוף באיזו כמות שתרצו(אפשר גם חזה עוף…כן)


את הפילה נערבב עם-

מעט שמן זית (בין כף לשתיים)

מעט שום גבישי

כף גדושה פפריקה מתוקה

כפית גדושה גריל עוף או כמון או אבקת קארי

כף סילאן

מלח.


נערבב היטב.


נחמם מחבת עם תרסיס שמן זית-נוסיף את הפילה ונצרוב דקותיים מכל צד-אתם תדעו לבד מתי זה מוכן.


ביי 😋😍😘






895 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page