לא עושים עניין מארוחות צהריים או מארוחות בכלל….
בלי הרבה מאמץ אפשר להכין מנות מדהימות ומזינות במינימום זמן והשקעה.
מתכון לפילה עוף, פטריות ותרד ברוטב מבושם-
מה צריך?
-700 גרם פילה עוף שזה נתח מאוד עסיסי ומועדף.
- לקט פטריות כלשהן פרוסות גס (אפשר גם סוג אחד).
- חופן עלי תרד פרוסים (אם משתמשים בתרד בייבי אז להשאיר אותו שלם).
- משרה לפילה עוף:
חמש כפות סויה
שתי כפות שמן שומשום
כף סילאן טבעי
כף חמאת בוטנים טבעית
כפית ג׳ינג׳ר מגורר .
*אפשר להשמיט מרכיב אם לא אוהבים.
משרים את הפילה עשר דקות לפחות.
אופן הכנה-
- מחממים שמן זית בסיר רחב
- צורבים את פילה העוף משני הכיוונים
(מעבירים את הפילה-ללא הרוטב..את הרוטב שנשאר שומרים בצד)
כשהפילה משחים (עניין של שתי דקות מכל כיוון) מסיטים אותו מעט הצידה על המחבת
ומוסיפים את הפטריות לצריבה טובה
ואז מערבבים הכל יחד.
- מוסיפים את עלי התרד.
-מערבבים מעט חלב קוקוס לרוטב שנשאר ושופכים לתוך הסיר (אני על הכמות הזאת הוספתי רבע כוס חלב קוקוס-מי שאוהב יותר רוטב שיוסיף עוד)
מוסיפים מעט מלח.
וזהו!!!
אפשר לערבב לתוך הסיר-פסטה מבושלת
שבבי אורז מבושלים
אטריות כלשהן מבושלות או לעשות כמוני ולאכול עם אורז לבן בצד.
תהנו💜
Comments