top of page

פילה עוף פטריות ותרד ברוטב מהמם

לא עושים עניין מארוחות צהריים או מארוחות בכלל….

בלי הרבה מאמץ אפשר להכין מנות מדהימות ומזינות במינימום זמן והשקעה.


מתכון לפילה עוף, פטריות ותרד ברוטב מבושם-


מה צריך?


-700 גרם פילה עוף שזה נתח מאוד עסיסי ומועדף.

- לקט פטריות כלשהן פרוסות גס (אפשר גם סוג אחד).

- חופן עלי תרד פרוסים (אם משתמשים בתרד בייבי אז להשאיר אותו שלם).


- משרה לפילה עוף:


חמש כפות סויה

שתי כפות שמן שומשום

כף סילאן טבעי

כף חמאת בוטנים טבעית

כפית ג׳ינג׳ר מגורר .


*אפשר להשמיט מרכיב אם לא אוהבים.


משרים את הפילה עשר דקות לפחות.


אופן הכנה-


- מחממים שמן זית בסיר רחב

- צורבים את פילה העוף משני הכיוונים

(מעבירים את הפילה-ללא הרוטב..את הרוטב שנשאר שומרים בצד)

כשהפילה משחים (עניין של שתי דקות מכל כיוון) מסיטים אותו מעט הצידה על המחבת

ומוסיפים את הפטריות לצריבה טובה


ואז מערבבים הכל יחד.


- מוסיפים את עלי התרד.


-מערבבים מעט חלב קוקוס לרוטב שנשאר ושופכים לתוך הסיר (אני על הכמות הזאת הוספתי רבע כוס חלב קוקוס-מי שאוהב יותר רוטב שיוסיף עוד)


מוסיפים מעט מלח.


וזהו!!!


אפשר לערבב לתוך הסיר-פסטה מבושלת

שבבי אורז מבושלים

אטריות כלשהן מבושלות או לעשות כמוני ולאכול עם אורז לבן בצד.


תהנו💜




83 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page