פאי פקאן הורסני-ללא גלוטן-טעים פחד
לבסיס-
כוס קמח שקדים
כוס קוואקר(לא קמח)
שתי כפות סוכר קוקוס
שתי כפות שמן קוקוס
ביצה אחת
לעבד
ולשטח על תבנית קפיצית 24 משומנת!
לדקור עם מזלג ולהכניס למקפיא לעשר דקות.
לטחון 250 גרם פקאן טבעי בפולסים (לא לאבקה)
בקערה נוספת לערבב
חצי כוס מייפל טבעי
כף שמן קוקוס
כף סוכר קוקוס
כף חלב קוקוס
להמיס במיקרו במשך 40 שניות..חצי מכמות הבלילה להעביר לקערה קטנה)
לחצי הנותר מוסיפים שתי ביצים ואת האגוזים ומערבבים.
מוציאים את הקלתית מהמקפיא ומעליה שופכים את תערובת האגוזים..אופים על 180 מעלות כחצי שעה.
מוציאים-מצפים את הפאי בחצאי פקאן ומעליהם שופכים את יתרת בלילת המייפל ששמרנו בצד-מחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
מוכן…
שומרים בקירור!
Comentários