top of page

עוף בגריל של סבתא הדסה

העוף של סבתא הדסה-כמה פשוט ככה טעים.. בול בטעם.

אין דבר כזה ארוחה בלי עוף.. זה העוף שאיתי הכי אוהב בעולם!!!


מה צריך?


חלקי עוף (לי יש העדפה לירכיים -החלק המשולש- הוא פשוט יותר עסיסי אפשר לשלב גם שוקיים)

במתכון הספציפי הזה היו שלוש כרעיים


- שום כתוש (כמה שאוהבים-לא להתקמצן)

-כף גדושה פפריקה מתוקה (או יותר אם מכינים כמות גדולה יותר)

- כף טימין יבש

- פלפל שחור


מעסים את התבלינים לעוף-אפשר לדחוף גם מתחת לעור.


מסדרים בין החלקים רבעי בצל מאיזה ארבעה בצלים גדולים-הם יתנו המון לחות.

אפשר יותר אם מכינים כמות גדולה יותר של עוף.



-מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 טורבו!!! לרבע שעה.


אחרי רבע שעה הופכים את העוף.


מורידים את המעלות ל-170!!!


וצולים עוד שעה -אחרי חצי שעה ראשונה הופכים את העוף שוב.


זה כל הסיפור… ולא לא חסר מלח, אף לא גרגר.


שומן יש מהעוף

לחות יש מהבצל (אם שואלים אותי-אפשר להוסיף גם עגבניות זה מעדן)

ומלח יש מהכשרת העוף…וגם מהתבלינים.


אין צורך לכסות בשום שלב.


תהנו 💓






 
 
 

תגובה אחת


Tahel Cohen
Tahel Cohen
12 ביוני

שירי תודה רבה! אין לי פייסבוק או אינסטגרם, אז נתקלתי באתר המצויין הזה.. וכבר יש לי מתכון לשבת

נערכה
לייק
bottom of page