top of page

עוף בגריל של סבתא הדסה

העוף של סבתא הדסה-כמה פשוט ככה טעים.. בול בטעם.

אין דבר כזה ארוחה בלי עוף.. זה העוף שאיתי הכי אוהב בעולם!!!


מה צריך?


חלקי עוף (לי יש העדפה לירכיים -החלק המשולש- הוא פשוט יותר עסיסי אפשר לשלב גם שוקיים)

במתכון הספציפי הזה היו שלוש כרעיים


- שום כתוש (כמה שאוהבים-לא להתקמצן)

-כף גדושה פפריקה מתוקה (או יותר אם מכינים כמות גדולה יותר)

- כף טימין יבש

- פלפל שחור


מעסים את התבלינים לעוף-אפשר לדחוף גם מתחת לעור.


מסדרים בין החלקים רבעי בצל מאיזה ארבעה בצלים גדולים-הם יתנו המון לחות.

אפשר יותר אם מכינים כמות גדולה יותר של עוף.



-מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 טורבו!!! לרבע שעה.


אחרי רבע שעה הופכים את העוף.


מורידים את המעלות ל-170!!!


וצולים עוד שעה -אחרי חצי שעה ראשונה הופכים את העוף שוב.


זה כל הסיפור… ולא לא חסר מלח, אף לא גרגר.


שומן יש מהעוף

לחות יש מהבצל (אם שואלים אותי-אפשר להוסיף גם עגבניות זה מעדן)

ומלח יש מהכשרת העוף…וגם מהתבלינים.


אין צורך לכסות בשום שלב.


תהנו 💓






256 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page