זה מה שאני מאחלת לכם השבוע-
עוגת תותים ושמנת חמוצה..ללא גלוטן!
חוץ מזה תגידו שזה לא קטע שילדים בני 15.5 שונעים פינק פלויד? אני שואבת מהפלייליסט שלו השראה..זה קטע ,תודו!
ילד כלבבי…
עוגת תותים ,שמנת ושוקולד לבן ללא גלוטן🤍
קערת א׳:
שלוש ביצים לארג׳
שליש כוס סוכר או תחליף סוכר
לטרוף לבלילה אוורירית
להוסיף-
רבע כוס שמן זית
גביע שמנת חמוצה (השתמשתי ב-15%)
לערבב.
קערה ב׳:
כוס מדידה קמח שקדים
כוס מדידה שיבולת שועל דקה
שקית אבקת אפייה
כף זרעי ציה
לערבב
לאחד בין הקערות ולקפל לבלילה אחידה
להוסיף- חצי סלסלאת תותי עץ פרוסים או חתוכים איך שבא
חפיסת שוקולד לבן/מריר או חלב קצוצה גס
לקפל קלות.
להעביר לתבנית אפייה (כמות שמספיקה ל אינגליש)
170 מעלות כ-45 דקות מצב טורבו!
אבל לבדוק עם קיסם.
העוגה לחה במיוחד בגלל התותים
להמתין להצטננות ולפזר אבקת סוכר.
לפרוס כשהעוגה מתקררת
לשמור בטמפ׳ החדר מכוסה-עד ארבעה ימים.
Comments