top of page

עוגה בחושה שקדים פקאן ושוקו

הפעם יצאתי בסדר עם כולם..קיטו..ללג..סכרת..וגם אנשים נורמליים…טבעונים אתם יודעים מה לעשות כן?

אולי אני יכולה להנהיג את העם…

עוגת שקדים אגוזים ושוקולד..שאין מילים!


קערה א׳:

כוס מדידה קמח שקדים

כוס מדידה אגוז פקאן טבעי טחון

שקית א אפייה

שתי כפות זרעי ציה

לערבב.


קערה ב׳:

שלוש ביצים לארג׳

שליש כוס מייפל טבעי או סוכר או תחליף סוכר (נניח סטיביה או סוויטנגו)

להקציף לקצף אוורירי.

להוסיף שליש כוס חלב כלשהו (הוספתי חלב קוקוס)

שתי כפות גדושות חמאת שקדים

לערבב.


לאחד בין הקערות,לערבב-להניח בצד לכמה דקות במהלכן הבלילה תסמיך.


לקצוץ חפיסת שוקולד מריר קיצוץ גס

לערבב לבלילה

אפשר להוסיף כפית גרידת תפוז.


להעביר לתבנית אינגליש ולאפות על 180 טורבו כארבעים דקות (אבל לבדוק עם קיסם)


לחורר את העוגה עם קיסם ולזלף סירופ מתקתק (רבע כוס מים ושתי כפות מייפל טבעי)

לשמור עטוף בטמפ׳ החדר.


נשיקות❤️🤡





3,077 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

1 Comment


מה אפשר במקום זרעי ציה והאם אפשר חמאת בוטנים במקום חמאת

Like
bottom of page