top of page

עוגת שיבולת שועל, שוקולד, טחינה ועוד דברים טובים

זה שאני משתדלת לא לעשות עוגות כי אני לא עומדת בפיתוי

זה לא אומר שאתם אשמים..אז אני שמה את עצמי על המזבח..קורבן לחשקים שלכם…ראויה לכל הערכה על המעשה האצילי הזה….לדעתי!


עוגת שיבולת,שוקולד,טחינה ועוד דברים טובים.


קערה א׳:

שתי כוסות שיבולת עבה (גם דקה מתאימה)

שקית אבקת אפייה

לערבב.


קערה ב׳:

שלוש ביצים לארג׳

שליש כוס דבש/מייפל טבעי

רבע כוס טחינה גולמית

לערבב.


להמיס כף קקאו טבעי בכוס מים רותחים

להוסיף לבלילה הרטובה.


לאחד בין הקערות-עכשיו שמעו-הבלילה על פניו נראית דלילה…חכו רבע שעה ,השיבולת תתרכך ותסמיך-לא לוותר על השלב הזה של ההמתנה.

מערבבים פנימה חצי חפיסת שוקולד מריר.

אופים על טורבו 180 מעלות כחצי שעה.


גנאש-השוקולד שנותר מהחפיסה ושליש כוס חלב קוקוס או שמנת מתוקה-להמיס בפולסים במיקרו.


לשפוך על העוגה החמה.

אפשר לפזר קוקוס.


זהו💜






3,269 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page