זאת עוגה שאם נופלים עליה-לוקח זמן להתאושש…
הזהרתי..ועכשיו לכו תכינו..
עוגת שיבולת עבה-הכי טעימה שהכנתי.
שלוש ביצים
רבע כוס מדידה של דבש (או מייפל טבעי)
חצי כוס חלב כלשהו (השתמשתי בשקדים)
שתי כפות חמאת בוטנים טבעית-(מטורף מה שזה עושה פה)
שתי בננות בשלות מעוכות.
לערבב.
בקערה נפרדת ערבבתי כוס וחצי שיבולת עבה (בעלת ערכים גבוהים יותר מאחותה הדקה-אבל גם שיבולת דקה תתאים פה).
ושקית אבקת אפייה
לערבב היטב.
לאחד בין הקערות-לערבב ולהמתין רבע שעה-השיבולת תתרכך ותסמיך!!! 💚💚💚
להעביר לתבנית-אופציונלי להטביע קוביות שוקולד (אפשר גם בלי).
לאפות טורבו 180 כחצי שעה (לבדוק עם קיסם)
בהצלחה עם זה…לא יודעת.
היי שירי,
עד כמה טעם הבננות דומיננטי ? ואם כן מה ניתן לשים במקום ?