top of page

עוגת שוקולד אגוזי לוז-מסחררת!

עוגת שוקו -אגוזי לוז….אפשר להגיד נוטלה ?

גם אם לא…זה ממש קרוב רק בפחות סוכר!


עוגת שוקולד אגוזי לוז-מסחררת!

ללא גלוטן

רכיבים מעולים בלבד!


כוס ורבע שיבולת שועל דקה

כוס אגוזי לוז טבעיים טחונים עד דק

שקית אבקת אפיה

כף קקאו

לערבב.


בקערה נוספת-

שלוש ביצים לארג׳

שליש כוס מייפל טבעי (או סוכר או תחליף סוכר)

חצי כוס חלב שקדים או אחר

רבע כוס שמן זית קלאסי

לטרוף לבלילה אוורירית.


לאחד בין הקערות

להוסיף חפיסת שוקולד מריר קצוצה (עד 70% מוצקי קקאו)

לערבב..


להעביר לתבנית אינגליש

לאפות על 180 טורבו כארבעים דקות או עד שקיסם יוצא לח.

גנאש שוקולד-חצי חפיסת שוקולד,שליש כוס חלב קוקוס במיקרו.

לשמור בטמפ׳ החדר-עטוף!








Comments


bottom of page