top of page

עוגת קוקוס תפוז מרציפן

עוגת תפוזים לחה להתפוצץ

בניחוח קוקוס מרציפן

מהקמחים הכי הכי שיש

סבבה?!


קערה א׳


שלוש ביצים בגודל לארג׳ ( 4 מדיום)

שליש כוס מייפל -לטרוף לבלילה אוורירית..

להוסיף כוס(חדפ) מיץ תפוזים

שליש כוס שמן זית

לערבב


קערה ב׳

כוס קמח שיבולת שועל

חצי כוס קמח שקדים

חצי כוס קוקוס טחון

כפית וחצי אבקת אפייה

לערבב


לאחד בין הקערות

הבלילה מעט נוזלית -ידוע!!


אפשר לקשט בשקדים מולבנים


להעביר לתבנית ולאפות על 170-180 במצב טורבו כ 40 דקות -או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.


לשפוך מעל העוגה החמה רבע כוס מיץ תפוזים מעורבבת עם שתי כפות מייפל.


לעטוף בניילון נצמד


🧡🧡🧡


636 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page