מעוגה לעוגה כוחנו עולה…כך גם היקף המותניים והתחת..
קיבינימט חיים פעם אחת אבל מה הקטע?
כל העוגה הזו היא פצצה של מרכיבים…אבל לא באהלן אהלן לתפור את כל העוגה ולהחביא מאחרים כמו שאני עושה…
עוגת פיסטוק כובשת הורסת ממכרת וללא גלוטן-
קערת יבשים-
חצי כוס פיסטוק טבעי טחון
כוס קמח שקדים
כוס שיבולת שועל דקה (לא קמח)
שקית אבקת אפייה
לערבב היטב.
קערה ב׳-
שלוש ביצים גדולות או כוס רסק תפוע לטבעונים
חצי כוס סוכר או תחליף סוכר (השתמשתי בסטיביה)
לטרוף לבלילה אוורירית.
להוסיף-חצי כוס חלב צמחי (השתמשתי בשקדים)
אפשר כל חלב ואפשר מיץ תפוזים
שליש כוס שמן זית
לטרוף לאיחוד.
לאחד בין הקערות
להוסיף חפיסת שוקולד קצוצה גס (השתמשתי בלבן)
שתדעו שיש שוקולד לבן ללא סוכר..ואפשר להשתמש בכל שוקולד אחר (חלב או מריר)
לערבב היטב-השיבולת תסמיך את המסה.
אופציונלי להוסיף -כף חמאת פיסטוק/שקד
להעביר לתבנית אינגליש מעל נייר אפייה
לאפות על 180 טורבו בין חצי שעה לארבעים דקות
תלוי בתנור הקיצר…ובכל מקרה לבדוק עם קיסם.
כשהעוגה מוכנה וחמימה לדקור אותה עם קיסם ולשפוך מעליה רוטב -רבע כוס מים חמימים מעורבבים עם כף מייפל טבעי.
לפרוס את העוגה כשהיא מתקררת…סבבה?
ולהתעלףףףףףף💋
Comments