אם אני הכנתי את העוגה הזאת בשלישית השבוע
זה אומר שאתן חייבות לקבל אותה..
עוגת בננות-שוקולד-פקאן ללא גלוטן מרכיבים מעולים .
סכנת נפשות!
קערה א׳-
שתי כוסות שיבולת שועל דקה ( לא קמח)
שקית אבקת אפייה
כף צייה
לערבב!
קערה ב׳-
שלוש ביצים L
שליש כוס סוכר/תחליף סוכר-אני השתמשתי בסטיביה
לטרוף את הביצים והסוכר
להוסיף חצי כוס חלב שקדים או כל חלב אחר
רבע כוס שמן זית.
למעוך שתי בננות בשלות ולהוסיף לקערה הרטובה
לאחד בין שתי הקערות ולערבב בתנועות קיפול
להניח בצד את הבלילה המאוחדת .
לקצוץ חצי חבילת שוקולד מריר (אפשר גם חבילה שלמה)
חצי כוס פקאן טבעי
אני קצצתי גס
להוסיף לבלילה ולערבב.
להעביר לתבנית מעל נייר אפייה
אופציונלי-לפזר בננה מעל כפי שמודגם בסרטון.
לאפות טורבו על 180 כארבעים דקות-כדאי לבדוק עם קיסם.
מי שאוהב עוגות לחות יכול בתום האפייה לשפוך מעל העוגה החמה רוטב מתקתק (רבע כוס מים חמימים+כף מייפל טבעי)
לפרוס כשהעוגה מתקררת!
댓글