עוגת בננות דבש
לחות בלתי נסבלת
שזה בדיוק המרקם שאני אוהבת בעוגות בחושות…
קערה א׳:
שתי בננות דבש
שתי ביצים
שתי כפות חמאת שקדים/בוטנים
שליש כוס מייפל (אפשר גם רבע אם הבננות ממש דבש)
גביע יוגורט עיזים או אחר
ארבע קוביות קצוצות שוקולד מריר .
לערבב.
קערה ב׳:
כוס קמח שיבולת שועל
חצי כוס קמח שקדים
כפית א אפייה
כפית סודה לשתייה
לערבב..
לאחד בין הקערות.
להעביר לתבנית אינגליש משומנת או מעל נייר אפייה -לקשט בפלחי בננות וקינמון..
לאפות על 180 טורבו עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
Comentários