עונת הבננות הבשלות
כמו יין שמשתבח עם השנים
רק שהן משתבחות תוך יומיים...
אין כמו בננה דבש לאפיית לחם בננות או בגרסאת העם עוגת בננות בחושה
ועוד בגרסא הבריאה!!!
אז מה צריך?
קערה א׳:
שתי בננות דבש מעוכות
שתי כפות גדושות חמאת בוטנים
שליש כוס מייפל טבעי
שליש כוס חלב קוקוס/שקדים
או -גביע יוגורט(לכו על יווני)
שתי ביצים
חופן שבבי קקאו
לערבב.
קערה ב׳:
כוס קמח שיבולת שועל(אפשר לטחון לבד בבית)
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
לערבב.
עכשיו לאחד בין הקערות ולערבב עד איחוד.
להעביר לתבנית אינגליש על גבי נייר אפייה
מעל אפשר לסדר פרוסות בננה ושקדים ולפדר במעט קינמון.
להעביר לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
להמתין שיתקרר ..
מומלץ ממש לעטוף את העוגה החמימה בניילון נצמד-זה יבטיח שתישאר עסיסית.
אפשר לשפוך מעל העוגה החמה מעט סירופ מייפל טבעי לאקסטרא מתיקות ועסיסיות..
🐵🙈🙉🙊
Comentários