לפני כמה זמן נפלה לידיים שלי קופסאת עוגיות ביסקוטי של רולדין..
בהתחלה היא לא עשתה לי כלום ,לא דיברה אליי ואני לא דיברתי אליה..שכבה לה בשקט במזווה ואז באה חברה לשתות קפה וכרגיל לא היה לי כלום בבית (נקודה חשובה בסיפור-אין בבית קליינטים לעוגות-זאת אומרת שגם אם מיקי שמו בעצמו היה מגיע כל יום עם עוגה ,אף אחד לא היה נוגע בה(חוץ ממני כמובן-ולכן אני לא מרבה לאפות כי רק אני אוכלת)
מפה לשם כיבדתי את החברה בביסקוטי והתכבדתי באחד בעצמי..והשבוע עלה לי הטעם וממש התחשק לי לעשות כאלה בגרסא יותר בריאה...אז הנה קחו-
כוס וחצי קמח שקדים
כוס שיבולת שועל
שליש כוס סוכר קוקוס
שליש כוס טחינה גולמית
כפית אבקת אפייה
שלוש כפות חלב שקדים
לערבב
אני הוספתי רבע כוס שבבי קקאו
שליש כוס שקד מולבן,רבע כוס אגוזי לוז.
ערבבתי הכל -יצאה כיכר..
שיטחתי הכיכר בעזרת מערוך לגודל של 10/30 פלוס מינוס והכנסתי לתנור החם (180 מעלות)לעשרים דקות..
הוצאתי ,המתנתי שקצת תתקרר ופרסתי לפרוסות דקות (אך לא מדי)והחזרתי לתנור לעוד 10 דקות..
אני מאוד אוהבת את המתכונים שלך ולחם הקינואה שיבולת שועל אחד האהוב, כולם מבקשים את המתכון. לצערי כאן זה לא עבד.. מההתלהבות הכנתי כמות כפולה, אך בחיתוך לפני האפייה הנוספת הכל התפורר. זאת למרות שהמתנתי 20 דקות לפני החיתוך.