top of page

סלמון שכבות

סלמון שכבות לימים שאין לי מוזה,אין לי זמן ואין לי כוח

וזה מסוג הארוחות הכי כיפיות,מהירות וטעימות שיש.


מה שיש לי פה זה נתחי סלמון טרי

בטטה ותפוא מבושלים עד ריכוך ופורסים לפרוסות דקות

מעט שמן זית מעורבב עם שום כתוש

מלח גס


ומחבת פסים של מגנוס

ששום ,אבל שום דבר לא נדבק אליה

היא קלה לניקוי ומתאימה לכל סוגי הכיריים


מניחים את כל הרכיבים על מחבת חמה

מברישים בשמן וממליחים

כמה דקות מכל צד

הסלמון צריך בערך 3 דקות מכל צד כדי לשמור על עסיסיות.


אני הרכבתי לי שכבות -כוס קינואה שמבושלת כמו פסטה(בסיר עם מים ומלח)למשך 20 דקות ואז סיננתי מנוזלים והוספתי ממש ככה לתוך המסננת שתי כפות חלב קוקוס (שדרוג היסטרי)

וכל השאר מודגם בסרטון💘



88 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page