top of page

סלמון ירקות וקינואה

אז השתמשתי בשני סוגי פטריות מלך היער ו שימאגי והקפצתי אותן במעט שמן זית ושום כתוש..וכעבור דקה הוספתי כוס אפונה עדינה קפואה ומיד הוספתי גם כוס קינואה לבנה מבושלת(שבישלתי בנפרד כמו פסטה-בסיר מים רותחים ומלח) בביעבוע למשך רבע שעה..

ואז הוספתי רבע כוס חלב קוקוס כי זה מקפיץ את הטעם(אפשר בלי ואפשר גם פחות חלב)..ועל אש בינונית נותנים לכל הנוזלים להתאדות..


ואז לקחתי שני נתחי סלמון והנחתי על מחבת לוהטת משוחה במעט שמנז

והברשתי את הסלמון ברוטב (כף שמן שומשום,שלוש כפות סויה ,כפית חמאת בוטנים) והפכתי אותו על כל צדדיו והמשכתי להבריש…וכשהוא מוכן כעבור כמה דקות בודדות(לא לייבש)

העברתי לסיר עם הקינואה ופוררתי בעזרת מזלג…וזה טעים קיצוני!



328 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page