top of page

סלט כרוב בנוסח גבעתי

מוצאת את עצמי מכינה את הסלט הזה כבר שבוע רצוף… כנראה בגלל שאני מתגעגעת לחייל שלי 💜.

ואם חשבתם שצריך להציף סלט כרוב במיונז…

אז תחשבו שוב ותנסו את התיבול הזה.


סלט גבעתי -


כרוב סגול קטן/בינוני - פרוס לרצועות דקות ככל שניתן.

מיץ מחצי לימון

שמן זית (ראיתם-שני סיבובים על כל הכמות)

כפית גדושה מיונז איכותי (אם הכרוב מאוד גדול אפשר כף).

מלח גס


זהו.


עכשיו סלט כרוב טוב מערבבים בידיים-מעסים היטב היטב את כל המרכיבים לתוך הכרוב עד שהוא מאבד נפח…עושים את זה לפחות רבע שעה לפני שאוכלים.


יש עוד טכניקות לחסכון במיונז-אלמד בסלט הבא 💜💜💜💜




665 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page