מוצאת את עצמי מכינה את הסלט הזה כבר שבוע רצוף… כנראה בגלל שאני מתגעגעת לחייל שלי 💜.
ואם חשבתם שצריך להציף סלט כרוב במיונז…
אז תחשבו שוב ותנסו את התיבול הזה.
סלט גבעתי -
כרוב סגול קטן/בינוני - פרוס לרצועות דקות ככל שניתן.
מיץ מחצי לימון
שמן זית (ראיתם-שני סיבובים על כל הכמות)
כפית גדושה מיונז איכותי (אם הכרוב מאוד גדול אפשר כף).
מלח גס
זהו.
עכשיו סלט כרוב טוב מערבבים בידיים-מעסים היטב היטב את כל המרכיבים לתוך הכרוב עד שהוא מאבד נפח…עושים את זה לפחות רבע שעה לפני שאוכלים.
יש עוד טכניקות לחסכון במיונז-אלמד בסלט הבא 💜💜💜💜
Comments