top of page

סיר של 5 דקות גג!

לא בטוחה שזו מנה כל כך פוטוגנית

אבל בטוחה שזו מנה טעימה לאלללללה!!!

חוץ מזה שזה מסוג הסירים הכי כיפים בעולם…קצר מה זה קצר-

קצרצר!!!


מה צריך?

פילה דג סלמון טרי ללא עור.

פטריות-כמות וסוג לא משנה ( אבל כדאי הרבה)

שום כתוש לפי טעם

חופן נדיב מאוד של עלי תרד בייבי

חצי כוס חלב קוקוס (אפשר גם פחות אם לא רוצים הרבה רוטב)

חצי כוס מים (אותו כנל-אפשר פחות)

מלח ופלפל.


את פילה הסלמון צורבים על מחבת חמה-עם שמן זית

20 שניות משני הצדדים…(מחבת חמה!!!)

מוציאים לצלחת.


באותה מחבת מטגנים פטריות-גם חצי דקה כזה .

מוסיפים שום כתוש

מערבבים.


מוסיפים חלב קוקוס ומים

חופן נדיב תרד

מלח ופלפל

ערבוב קל-

עושים מקום לדגי הסלמון ומכניסים אותם גם.

סוגרים מכסה-מבשלים שלוש דקות!!!


מי שאוהב קצת יותר עשוי שיוסיף דקה (להיזהר!!!)

זהו…מגישים לצד פירה/אורז/קינואה וכו וכו…

טעים משהו!!!!!




 
 

Comments


bottom of page